MUSIKER

Att arbeta som musiker är så mycket mer än att spela och sjunga. Ge dig tid att fördjupa ditt uttryckssätt, scenspråk eller låtskrivande och bli ett riktigt ensembleproffs i någon av alla våra musikerkurser.

Violinakademien

Är du violinist och har siktet inställt på att jobba som professionell musiker i framtiden? Söker du efter en utbildning som erbjuder mycket enskild undervisning av etablerade och eftertraktade pedagoger och musiker? Då är Violinakademien kursen för dig!

Läs mer
Bild på deltagare som spelar piano

Klassisk musiker

Längtar du efter mer tid för att utvecklas på ditt instrument? Kursen Klassisk musik ger dig ett helt år fyllt av lustfyllt musicerande, utveckling och vägledning av professionella lärare.

Läs mer
Bild på deltagare från folk- och världsmusik

Folk- och världsmusik

Möten mellan människor, musiker och genrer får du gott om i kursen Folk- och världsmusik. Ge din spelglädje allt utrymme du önskar med ensemblespel, festivaler, spelningar och spännande gästlärare.

Läs mer
Bild på deltagare på Scenisk sång

Scenisk sång

Om du som klassisk sångare har siktet inställt på högre utbildningar ute i Europa – gör dig redo med vår kurs Scenisk sång. Här kombinerar du sång med drama, sätter upp produktioner och gör studiebesök.

Läs mer
Bild på deltagare i jazzkursen

Jazz

Sväng, improvisation och ditt eget skapande präglar vår musikkurs Jazz. Ge dig själv chansen att utveckla ditt huvudinstrument och ensemblespel med andra som också älskar jazz.

Läs mer
Bild på deltagare som spelar bas

Session

Kursen Session ger dig de specialkunskaper som behövs som professionell frilansmusiker och kapellmästare. Du får utvecklas i ditt huvudinstrument likväl som i arrangering och musikproduktion.

Läs mer
Bild på deltagare som spelar

Pop/Rock

Är din framtid frilansmusiker eller att studera på musikhögskola? Satsa ett år eller två i musikkursen Pop/Rock och få de bästa förutsättningarna för den framtiden med mycket ensemblespel i olika genrer.

Läs mer

STUDERA PÅ FRAMNÄS