Arne´s kök och catering

I vår restaurang vid Framnäs Folkhögskola äter du våra goda luncher som alltid är lagade från grunden med de bästa råvarorna. ​​​​​​​Vi erbjuder även catering i alla former. Tillsammans med er finns alla möjligheter att skapa ett lyckat event!

Bild från restaurangen

Lunchrestaurang

I en av Piteås populäraste lunchrestauranger äter och fikar vi medan vi njuter av utsikten mot Svensbyfjärden. Restaurangen är byggd i etage med stora fönsterytor som ger en luftig känsla. 140 personer får plats och maten som serveras är en bra blandning av husmanskost och goda sallader.

Dagens lunch serveras mellan 11.00 och 13.00 varje vardag. Vi erbjuder alltid kött/fisk, vegetariskt, dagens soppa och en stor salladsbuffé. Efter maten ingår kaffe och kaka. Dessutom finns alltid palt på menyn.

Bild på mat

Catering

Vi på Arnes kök & catering önskar gamla som nya kunder hjärtligt välkomna! Vi har som ambition att göra varje tillfälle till det bästa för våra kunder.

Om er vilja är att ha catering en gång i månaden eller fem dagar i veckan kan vi fixa det åt er. Är det så att ni planerar en after work med tema eller ett bröllop någonstans i bygden kan vi se till att ordna en fantastisk meny till er. Eller ni kanske skulle vilja pröva på att tävla i matlagning över öppen eld - det fixar vi också. Vi har lång erfarenhet av precis vadsomhelst inom matlagning.

Behöver du hjälp med ditt nästa event?

Arnes kök och catering finns även för dig som som vill ordna konferens, bröllop eller födelsedagsfest och söker efter lokal och mat. Här finns alla möjligheter, det mesta går att ordna efter önskemål. Vi har även utskänkningstillstånd!

Kaféhörnan i restaurangen

Mysigt fikaställe

Varje eftermiddag fikar hela skolan mellan 14.00-15.00.
Här möts kursdeltagare, personal och konferensgäster i skön miljö.

"Varmt välkommen till Arnes kök & catering på Framnäs folkhögskola!"

Bild på Arne Eman Arne Eman

Välkommen till Arnes kök & catering på Framnäs folkhögskola!

Hitta hit