Konferenslokaler

Boka nu!

Stora möten och stora beslut eller viktiga möten för den mindre gruppen? På Framnäs har vi konferenslokaler i en mängd utföranden, samtliga med god teknik i en kreativ miljö.

Bild från Aulan

Aulan

För stora grupper finns konferenslokal Aulan att tillgå. Aulan är utrustad med ljud- och ljusanläggning och rymmer 148 personer sittande vid fasta stolar med skrivskiva.

Bild från Lilla salongen

Lilla salongen

Här erbjuder vi våra gäster en luftig och ljus konferenslokal med härlig atmosfär. Ska ni fatta stora beslut är det här en omgivning som ger energi och nya idéer.

Ni kan välja att ha både konferens och måltider i denna lokal eller att kombinera den med våra andra konferenslokaler och restaurangen.

I anslutning till Lilla Salongen finns Lilla Rummet som kan användas som grupprum eller som kan bokas separat för det mindre mötet.

Bild på B4

Bildningsgränd 4

En av våra två större konferenslokaler som rymmer ca 40 personer om den möbleras med bord och stolar. Ni kan också välja att endast ha stolar utställda om ni är en större grupp och behöver fler sittplatser. Är ni ett mindre sällskap möblerar vi enligt era önskemål; skolsittning, hästsko, öar - vi ordnar det som passar er bäst.

I denna konferenslokal finns en ljudanläggning.

Bild på B3

Bildningsgränd 3

Vårt "styrelserum". Här har ni tillgång till ett modernt konferensrum för upp till ca 15 personer. En ombonad miljö med moderna tekniska lösningar.

Bild från restaurangen

Restaurangen

På kvällstid kan Restaurangen fungera som mötesrum eller festlokal. Bara er fantasi sätter gränserna - låt oss få veta era idéer!

"I lokalerna ingår teknik som projektor, ljudanläggning och PC. Som konferensgäst har du alltid tillgång till wifi, fri parkering, motorvärmare och möjlighet att ladda din elbil."

Logga Framnäs folkhögsola

Vi svarar gärna på frågor och tar emot din bokning

Framnäs folkhögskola är belägen i svenska Norrbotten, nära Piteå, nära kust, skog och fjäll…

Besök oss