Skolans huvudmän

Framnäs folkhögskola är en av arbetarrörelsens skolor. Detta är våra stiftare och huvudmän.

ABF loggan

ABF Norr / ABF i Piteå

ABF är Sveriges ledande och äldsta studieförbund. Vi finns i alla landets kommuner och erbjuder studiecirklar (kurser), föreläsningar, seminarier och kulturarrangemang.

Läs mer
LO loggan

LO facken i Piteå / LO distriktet i Norra Sverige

Vi arbetar för en starkare fackförening. Genom att kontinuerligt arbeta med skolinformationer, ungdomsutbildningar, information till ungdomar som sommarjobbar och introduktionsutbildningar så ska vi ge ungdomar och icke medlemmar en förklaring till vår roll på arbetsmarknaden.

Läs mer
Socialdemokraterna, logga

Norrbottens Socialdemokratiska partidistrikt

Vi socialdemokrater vill se ett land där vi samarbetar för att utveckla vår samhällsmodell – den svenska modellen. Vi ställer krav på varandra och hjälps åt. Där konkurrenskraft och anständighet går hand i hand. Vi ska bo i ett land där kvinnor och män går till jobbet, tar ansvar, känner sig trygga.

Läs mer
Piteålogga

Piteå kommun

Piteå är en trygg småstad med storstadens möjligheter och kaxighet. Här kan du göra karriär och samtidigt leva ett bra liv utan stress och bilköer. Här är villorna billiga och vi är särskilt stolta över barnomsorgen, skolan och vår äldreomsorg.

Läs mer

"Framnäs folkhögskola ser därtill som ett av sina viktiga mål att verka för att allt fler medborgare får och fortsättningsvis skall känna ett aktivt ansvar för den kulturella miljön, som de dagligen har del i, inte minst på musikområdet."

Framnäs logga Ur Stiftelsens stadgar

Framnäs folkhögskola är belägen i Svenska Norrbotten, nära Piteå, nära kust, skog och fjäll…

Hitta oss