Allmän kurs distans

Ansökan är öppen! Den här kursen passar dig som tycker om att studera på hemmaplan. Du läser in gymnasienivå på halvtid eller heltid i form av distansstudier.

allmän KURS distans

Allmän kurs distans är till för dig som vill läsa in din gymnasiekompetens. Studierna sker genom schemalagda lektioner dagtid och du deltar på distans på heltid eller halvtid. Du behöver närvara under lektionstiderna för att kunna tillgodogöra dig kursens innehåll och bli godkänd.

Med hjälp av den här kursen kan du komma ikapp med dina studier så att du sedan kan välja att fortsätta plugga på högskola eller universitet.

 

ansökan & KURSSTART

Nu kan du göra din ansökan för höstterminen 2024. Vi tar emot ansökningar kontinuerligt. Terminen startar 19 augusti. Sista dag för ansökan är 15 augusti. Följ länken nedan så kommer du till ansökningsformuläret.

 

KOSTNAD & CSN

Undervisningen är kostnadsfri men du betalar en serviceavgift och en läromedelsavgift. Läs mer om dem under Info – Kursdeltagare – Kurskostnader, här på vår hemsida.
Kurserna berättigar till CSN-medel. Läs mer om CSN under Info – Kursdeltagare – Studieekonomi, här på vår hemsida.

 

hör av dig!

Har du andra frågor om kursen, din ansökan, din personliga studieplan, om när du kan börja eller annat, kontakta biträdande rektor Lars Sandberg: 0911-23 11 03

Välkommen till Framnäs!

Nu kan du söka till höstterminen 2024

Terminen startar 19 augusti

Lämna din ansökan här