Livet efter Framnäs

Framtiden, livet efter Framnäs – Vad väntar då? Läs några av våra tidigare kursdeltagares berättelser om vad studierna hos oss betytt och hur livet blivit sen.

Bild på Bo Sundström från Bo Kaspers Orkester

Bosse tog vägen till Framnäs via lånad likör och en avbruten romans i Vancouver.

Häng med när Piteåsonen och Bo Kaspers Orkester-sångaren Bosse Sundström guidar oss genom sin ”memory lane” och tiden på Framnäs.

Läs mer
Bild på Jonna Löfgren, trummis i skotska bandet Glasvegas.

You´re gonna love this – Jonnas resa från Framnäs till Glasvegas

Tidigare Framnäseleven Jonna Löfgren, trummis i Glasvegas och bakom Hurula och Anna Ternheim, berättar om när hon hamnade mitt ute i Amazonas regnskog jammande med ett stamfolk – och hur man övar trumspel klockan sex på morgonen utan att förarga sin omgivning.

Läs mer
Bild på Nadia Hamouchi

Nadia Hamouchi om Framnästiden och konsten att trumpeta sig fram i musikbranschen

Vänskap för livet, melodier dygnet runt och en ballongfylld lägenhet. Frilansmusikern Nadia Hamouchi minns tiden på Framnäs folkhögskola.
– Det var typ som om jag var en växt, en knopp, som blommade ut där. Jag är så sjukt tacksam för att jag fick den möjligheten.

Läs mer
Bild på Anja Berglund

Anja fixade gymnasiekompetensen på Framnäs och hittade ett stärkt självförtroende på vägen

Anja Berglund valde att inte gå gymnasiet efter nian, istället läser hon upp sin behörighet på Framnäs folkhögskola.
– Det har varit inspirerande och en boost för självförtroendet att gå här. Jag har märkt att när jag kämpar så klarar jag det mesta!

Läs mer
Bild på Fredde Rosengren

Den person jag är i dag hade jag inte varit utan Framnäs

En stroke förändrade livet för Fredde Rosengren för åtta år sedan. Plötsligt kändes saker som varit självklara omöjliga. På Neurolinjen hittade han acceptans för sin nya situation och lärde sig att sätta små mål i resan att komma tillbaka.

Läs mer