Prova-på-kurs

Funderar du på om Neurolinjen eller folkhögskolelivet passar dig? I Prova-på-kursen får du möjlighet att under en vecka vara kursdeltagare och kan därefter göra ditt val.

OM PROVA-PÅ-KURSEN

Prova-på-kursen riktar sig till dig som funderar på att söka till Neurolinjen men först vill känna dig för hur det är att gå på folkhögskola samt, om du kommer långväga, prova att bo på internat. Du deltar i ordinarie verksamhet för att få se vilka möjligheter som finns för dig i din nya livssituation efter din skada/sjukdom. Du får också chansen att träffa personal samt kursdeltagare och delta i ordinarie verksamhet samtidigt som personalen får en möjlighet att se om kursen och dess innehåll kan passa för just dig.

 

KOSTNAD

Kostnaden för kost och eventuellt logi samt resekostnad bör till en del täckas av bidrag från SPSM (Specialpedagogiska skolmyndigheten). Skolan hjälper dig med ansökan.

 

ANSÖKAN & Kontakt

Ansökan görs antingen via länken nedan eller via mail till eva.lundberg@framnas.nu eller telefon 0911-23 1 1 25. Antagning sker kontinuerligt. Du kan även maila eller ringa oss om du har funderingar kring ansökan eller kursen.

 

För dig som är nyfiken på Neurolinjen

Sök Prova-på-kursen idag!

Ring eller maila på 0911-23 11 25 eller eva.lundberg@framnas.nu. Du kan även ansöka via länken nedan.

Ansök nu

"Man är mer som andra när man går här på Framnäs."

Bild på Agneta Agneta Hylander

Relaterade kurser

Hitta oss!