Musikproduktion Distans

Tycker du om att skriva musik och vill få verktyg för att utveckla ditt musikskapande? Vill du ta klivet mot att arrangera och spela in dina egna låtar?

MUSIKPRODUKTION DISTANS

Musikproduktion Distans riktar sig till dig som vill komma igång med att skriva och spela in musik och vill utveckla dina kunskaper om inspelningen och låtskrivning. Det är en deltidskurs som är ettårig och distansbaserad. Den förbereder dig för vidare studier i ämnet, tex. kan du söka vidare till kursen Musikproduktion som finns här på skolan.

Efter ett år med Musikproduktion Distans kommer du bland annat att ha gjort egna produktioner och kunna spela in och mixa dina låtar. Du får även grundläggande kunskaper i komposition, textförfattande, ljudproduktion och arrangering. Undervisningen består i huvudsak av gemensamma distanslektioner med klassen, men du kommer även få enskild handledning av våra lärare. Vissa uppgifter görs i samarbete med andra kursdeltagare.

Eftersom kursen är helt distansbaserad utan träffar på skolan behöver du själv ha en dator, mikrofon, ljudkort och ett inspelningsprogram, helst något som används i kursen (se listan för programvaror nedan) men det går också bra med något annat program.

 

UNDER KURSEN BERÖR VI ÄMNEN SOM:

  • Musikproduktion
  • Låtskrivning
  • Ljudteknik
  • Inspelningsprojekt
  • Musikteori/gehör
  • Instrumentering
  • Entreprenörskap

 

ANSÖKAN

Ansök till Musikproduktion Distans via vår hemsida senast 1 juni 2022. Tillsammans med din ansökan vill vi också att du skickar in en enkel inspelning av en låt som du själv har gjort. Skicka inspelningen till musikproduktion@framnas.nu och skriv “Ansökan Musikproduktion distans 2022” som ämne/rubrik för ditt e-postmeddelande.

 

VILL DU VETA MER?

Har du frågor om kursen, din ansökan eller skolan? Maila dina funderingar till info@framnas.nu, vi svarar gärna på dina frågor!

Kul att du är intresserad av Musikproduktion distans på Framnäs!

Ansökan till Musikproduktion Distans är stängd

Vi tackar för alla ansökningar!

Läs mer om våra kurser

Studera på Framnäs