Mästarkurs Flöjt

Vill du lära dig av en mästare? Under tre tillfällen våren 2019 har du som spelar flöjt möjligheten att läsa en kurs med flöjtisten Tobias Carron som lärare.

Om MästArkursen

Under tre tillfällen våren 2019 har du som flöjtist möjligheten att gå en kurs med Tobias Carron som lärare. Kursen är placerad vid Framnäs folkhögskola, där all undervisning sker och där du även har möjlighet till boende.

Kursen är en distanskurs med 50%-studietakt som löper mellan den 25 januari och den 7 april med tre träffar på Framnäs folkhögskola. Undervisningsspråk är svenska och engelska.

 

Datum

25 – 27 januari

1 – 3 mars

5 – 7 april

 

KOSTNAD FÖR KURS, BOENDE & MAT

Kursavgift: 500 kr

 

BOENDE & MAT

  • Helpension 1 dygn 750kr
  • Övernattning 1 dygn inklusive sänglinne och frukost 390kr
  • Övernattning 1 dygn inklusive sänglinne 300kr

 

Betalning för kursavgift, mat och boende görs vid receptionen i samband med ankomst. Vi tar gärna kortbetalning.

Bild på Tobias Carron

Tobias Carron

Tobias Carron började spela flöjt vid 10 års ålder. Direkt efter grundskolan studerade han vid Musikhögskolan i Stockholm. Han debuterade 18 år gammal med Stockholms Filharmoniska Orkester, ledd av Yuri Ahronovitch. Därefter studerade Tobias vid Juilliard School of Music i New York.

Tobias har etablerat sig som en av de mest efterfrågade instrumentalisterna i Sverige. Han har samarbetat med dirigenter som Myung-Whun Chung, Leif Segerstam och Esa-Pekka Salonen. Han har gjort en rad skivinspelningar, som t.ex. flöjtkonserter av Vivaldi och Bachs h-mollsvit med Moscow Virtuosi och Vladimir Spivakov på skivbolaget RCA. Sven-David Sandströms Flöjtkonsert med Sveriges Radios Symfoniorkester och Leif Segerstam finns utgiven på Caprice Records. På samma skivbolag medverkar Tobias med ”Play Italian Music” och ”Cafe 1930” tillsammans med gitarristen Per Skareng.

Tobias undervisar vid Musikhögskolan i Stockholm och var under åren 1992 – 2008 soloflöjtist i Sveriges Radios Symfoniorkester.

ÅRETS KURS ÄR FULLBOKAD

Men var lugn, det kommer nya spännande kurser!

Titta in här med jämna mellanrum för att hålla dig uppdaterad om vårt kursutbud

Mästarkurser vi erbjuder idag

Welcome to Framnäs!

Directions

STUDERA PÅ FRAMNÄS