Event management

Gillar du att hålla i trådarna och skapa det där extraordinära? I vår kurs Event Management lär du dig planera, budgetera och marknadsföra. Du jobbar med skarpa case och lär dig yrket på riktigt.

OM EVENT MANAGEMENT

Du lär dig att planera, budgetera, marknadsföra, genomföra och följa upp olika slags event. Vi arbetar med riktiga case i skarpa lägen, framför allt festivaler och konserter, men även projekt inom besöksnäring och handel. Kursen lämpar sig också för den som till exempel vill arbeta med event kring mässor och produktlanseringar. Event management är ett år på heltid. Studerande kan söka studiemedel från CSN.

 

ÄMNEN UNDER KURSEN

På schemat finns ämnen som till exempel projektledning, organisationsplanering, budgetering och uppföljning, ledarskap, marknadsföring, avtalsjuridik, eventdesign, storytelling, säkerhet kring arrangemang och event, grundläggande ljus- och ljudteknik och riggteknik. En fantastisk blandning av teori och praktik som tillsammans gör en ovanligt bra projektledarutbildning!

 

ANSÖKAN

Du ansöker till kursen genom att skicka in en ansökan via vår hemsida. Där bifogar du ett personligt brev och ett CV. Du kan även komma att bli kontaktad för en kort intervju via skype.

 

VILL DU VETA MER?

Har du frågor om kursen eller din ansökan? Maila dina funderingar till erik.lundstrom@framnas.nu

 

Välkommen till en härlig tid på Framnäs!

Sök Event Management idag!

Sista ansökningsdag är 1 juni

Ansök nu

STUDERA PÅ FRAMNÄS