Beats Danskurser

Dansa Hip hop, Breakdance, Streetjazz, Jazz eller Contemporary hos oss oavsett nivå! Vi erbjuder dansklasser kvällstid i en trygg miljö där vi fokuserar på dansglädje, gemenskap och personlig utveckling.

Vad roligt att du är intresserad av att dansa med oss!

Anmäl dig/ditt barn till prova på-veckan 7-12/2!

Anmäl senast 6/2. Det går fint att anmäla sig till fler än en danskurs!

Till anmälan

OM BEATS DANSKURSER

Beats Dansstudio har nu teamat upp med Framnäs Folkhögskola för att stärka dansen i Piteå. Vi tror på att dansen är ett fantastiskt verktyg för nya möten samt stärkande för ens självkänsla och kreativitet! Vi är otroligt stolta över att nu tillhöra Framnäs och vi ser positivt på framtiden för dansen i kommunen. Utöver en trygg dansmiljö så får du också möjlighet till att utvecklas inom genre-teknik, freestyle och koreografi!

Våra dansklasser är på kvällstid och varje termin avslutas med en dansföreställning där deltagarna kan bjuda in vänner och familj. Varje föreställning har vi dj, en artist, öppet dansgolv för publik och deltagare (ej under Covid).

 

VÅRA DANSKURSER VÅRTERMIN 2022

HIP HOP

På dessa lektioner får du arbeta med grunder inom Hip Hop, både Old School och New School. Fotarbete, Grooves, freestyling och rytmik men också eget uttryck och koreografi. Du kan förvänta dig hårt arbete, många skratt och teamwork. För åldern 6-7 år, 8-12 år, 13+ år, 35+ år.

Dansledare: Marie Tuvesson, Hanna Svedvall och Emma Broman.
För schema på danskurserna se nedan.

 

BREAKDANCE

​På dessa klasser snurrar vi, vänder oss upp-och-ner och rör på oss till funk/soul- och hiphopmusik som t.ex. James Brown, Nicole Willis, Wu-Tang Clan, Gang Starr m.fl. Vi lägger stort fokus på de mest grundläggande stegen i breaking innan vi jobbar oss vidare mot mer avancerade moves. Hårt jobb och svettiga klasser utlovas, men viktigast är förstås att lära sig dansa och att ha kul. För åldern 6-12 år, 13+ år.

Dansledare: Hasan Alhamsho
För schema på danskurserna se nedan.

 

STREETJAZZ

Varje lektion börjar med uppvärmning i teknik och rörelse och därefter koreografiarbete. På dessa klasser experimenterar vi med uttryck och känsla till olika typer av nutida musik. Här får du testa på hip hop, jazz, waacking, vogueing och lite runway. Vi jobbar med olika typer av rörelsekvaliteter och dynamik och kombinerar dessa stilar i koreografi, både lyrisk och commercial. För åldern 10-12 år, 13+ år.

Dansledare: Marie Tuvesson och Hanna Svedvall
För schema på danskurserna se nedan.

 

CONTEMPORARY

Contemporaryklasserna är för dig som vill utforska hur dina känslor kan förmedlas i rörelse. Du får arbeta med golvteknik, flow, känsla, eget uttryck och experimentella koreografier som influeras av Hip Hop, Modern Dans, Waacking och lyriskt. Musiken vi använder varierar i allt från instrumentalt till hip hop. Varje lektion börjar med uppvärmning i teknik och rörelse och därefter koreografiarbete. För åldern 13+ år.

Dansledare: Hanna Svedvall
För schema på danskurserna se nedan.

 

JAZZ

Under jazzklasserna fokuserar vi på uttryck, teknik och rörelsekvalitéer! Vi arbetar med att ”dansa med hela kroppen”, över hela golvet och mycket flow, piruetter och golv. Denna danskurs riktar sig till dig som vill bibehålla din befintliga dansteknik och vill utvecklas ännu mer som dansare! För åldern 13+ år

Dansledare: Johanna Hennix
För schema på danskurserna se nedan.

Prova på-vecka & VÅRTERMINen 2022

Vårterminen för våra danskurser startar vecka 6 med en prova på-vecka! Under veckan kan du prova på alla dansklasser du vill för att sedan bestämma dig vilken danskurs du vill fortsätta med under våren. Vårterminen består av 12 dansklasser, 1 genrep och en föreställning eller inspelning (beroende på Covid-läget).

Varje termin har vi även en helkväll vi kallar “Beats Family Night” där vi battlar, jamar och hänger tillsammans. Beroende på Covid-läget så är denna kväll preliminär för vårtermin 2022.

 

Kostnad för våra danskurser

BARN 6-12 år

45 minuter 400:-/termin
60 minuter 450:-/termin

 

UNGDOM/VUXEN 13+ år

60 minuter 525:-/termin
75 minuter 600:-/termin

 

KÖPVILLKOR

Om du vill anmäla dig/ditt barn till en hel termin direkt går det givetvis bra! Observera att din anmälan till en hel termin är bindande. Du har dock rätt att frånträda detta avtal utan att ange något skäl inom 14 dagar från bokningsdatum enligt lagen om distansavtal.

 

Vad väntar du på?

Anmäl dig/ditt barn till vår prova på-vecka nu! Och du! Tell a friend to tell a friend om våra danskurser. Det blir roligare tillsammans!

 

VILL DU VETA MER?

Har du frågor om danskurserna, din anmälan eller liknande? Maila din fråga till marie.tuvesson@framnas.nu som gärna svarar på dina frågor!

Vad roligt att du är intresserad av att dansa med oss!

Anmäl dig/ditt barn till prova på-veckan 7-12/2!

Anmäl senast 6/2. Det går fint att anmäla sig till fler än en danskurs!

Till anmälan