Beats Danskurser

Dansa Hip hop, Breakdance, Streetjazz, Jazz eller Contemporary hos oss oavsett nivå! Vi erbjuder dansklasser kvällstid i en trygg miljö där vi fokuserar på dansglädje, gemenskap och personlig utveckling.

Vad roligt att du är intresserad av att dansa med oss!

Anmäl dig/ditt barn till prova på-veckan 5-8/9!

Anmäl senast 4/9. Det går fint att anmäla sig till fler än en danskurs!

Till anmälan

OM BEATS DANSKURSER

Beats Dansstudio har nu teamat upp med Framnäs Folkhögskola för att stärka dansen i Piteå. Vi tror på att dansen är ett fantastiskt verktyg för nya möten samt stärkande för ens självkänsla och kreativitet! Vi är otroligt stolta över att nu tillhöra Framnäs och vi ser positivt på framtiden för dansen i kommunen. Utöver en trygg dansmiljö så får du också möjlighet till att utvecklas inom genre-teknik, freestyle och koreografi!

Våra dansklasser är på kvällstid och varje termin avslutas med en dansföreställning där deltagarna kan bjuda in vänner och familj. Varje föreställning har vi dj, en artist, öppet dansgolv för publik och deltagare.

 

VÅRA DANSKURSER höstTERMIN 2022

HIP HOP

På dessa lektioner får du arbeta med grunder inom Hip Hop, både Old School och New School. Fotarbete, grooves, freestyling och rytmik men också eget uttryck och koreografi. Du kan förvänta dig hårt arbete, många skratt och teamwork. För åldern 6-7 år, 8-12 år, 13+ år och 35+ år.

Dansledare: Marie Tuvesson, Lina Jonsson, Emma Broman och Aida Habtesion
För schema på danskurserna se nedan.

 

STREETJAZZ

Varje lektion börjar med uppvärmning i teknik och rörelse och därefter koreografiarbete. På dessa klasser experimenterar vi med uttryck och känsla till olika typer av nutida musik. Här får du testa på Hip hop, Jazz, Waacking, Vogueing och lite Runway. Vi jobbar med olika typer av rörelsekvaliteter och dynamik och kombinerar dessa stilar i koreografi, både lyrisk och commercial. För åldern 10-12 år och 13+ år.

Dansledare: Marie Tuvesson och Alen Dakovic
För schema på danskurserna se nedan.

 

CONTEMPORARY

Contemporaryklasserna är för dig som vill utforska hur dina känslor kan förmedlas i rörelse. Du får arbeta med golvteknik, flow, känsla, eget uttryck och experimentella koreografier som influeras av Hip Hop, Modern Dans, Waacking och lyriskt. Musiken vi använder varierar i allt från instrumentalt till hip hop. Varje lektion börjar med uppvärmning i teknik och rörelse och därefter koreografiarbete. För åldern 13+ år.

Dansledare: Marie Tuvesson och Lina Jonsson
För schema på danskurserna se nedan.

 

JAZZ

Under jazzklasserna fokuserar vi på uttryck, teknik och rörelsekvalitéer! Vi arbetar med att ”dansa med hela kroppen”, över hela golvet och mycket flow, piruetter och golv. Denna danskurs riktar sig till dig som vill bibehålla din befintliga dansteknik och vill utvecklas ännu mer som dansare! För åldern 13+ år.

Dansledare: Eloise Hjärtström
För schema på danskurserna se nedan.

Prova på-vecka & HÖSTTERMINen 2022

Höstterminen för våra danskurser startar vecka 36 med en prova på-vecka! Under veckan kan du prova på alla dansklasser du vill för att sedan bestämma dig vilken danskurs du vill fortsätta med under våren. Höstterminen består av 12 dansklasser, 1 genrep och en föreställning eller inspelning.

Varje termin har vi även en helkväll vi kallar “Beats Family Night” där vi battlar, jamar och hänger tillsammans.

 

Kostnad för våra danskurser

BARN 6-12 år

45 minuter 400:-/termin
60 minuter 450:-/termin

 

UNGDOM/VUXEN 13+ år

60 minuter 525:-/termin
75 minuter 600:-/termin

 

KÖPVILLKOR

Om du vill anmäla dig/ditt barn till en hel termin direkt går det givetvis bra! Observera att din anmälan till en hel termin är bindande. Du har dock rätt att frånträda detta avtal utan att ange något skäl inom 14 dagar från bokningsdatum enligt lagen om distansavtal.

 

Vad väntar du på?

Anmäl dig/ditt barn till vår prova på-vecka nu! Och du! Tell a friend to tell a friend om våra danskurser. Det blir roligare tillsammans!

 

VILL DU VETA MER?

Har du frågor om danskurserna, din anmälan eller liknande? Maila din fråga till marie.tuvesson@framnas.nu som gärna svarar på dina frågor!

Vad roligt att du är intresserad av att dansa med oss!

Anmäl dig/ditt barn till prova på-veckan 5-8/9!

Anmäl senast 4/9. Det går fint att anmäla sig till fler än en danskurs!

Till anmälan