MÄSTARKURSER

Mästarkurser är för dig som går sista åren på en eftergymnasial musikerutbildning eller är verksam musiker. Lärarna är några av våra mest eftertraktade musiker och pedagoger. Kursutbudet varierar så titta in här med jämna mellanrum och hitta kurserna för dig.

Bild på Tobias Carron

Mästarkurs i flöjt med Tobias Carron

Vill du lära dig av en mästare? Under tre tillfällen våren 2019 har du som spelar flöjt möjligheten att läsa en kurs med flöjtisten Tobias Carron som lärare. Öppen för ansökan fram till 15 december.

Läs mer
Bild på pianister

Mästarkurs i piano med Mats Widlund & Helge Kjekshus

Vill du lära dig av en mästare? Under tre tillfällen våren 2019 har du som spelar piano möjligheten att läsa en kurs med pianisterna Mats Widlund och Helge Kjekshus som lärare. Öppen för ansökan fram till 15 december.

Läs mer
Bild på klarinettister

Mästarkurs i klarinett

Under tre helger kommande läsår kan du som musikerstudent eller aktiv musiker gå vår mästarkurs i klarinett med världsstjärnan Martin Fröst, Harri Mäki (professor vid Sibeliusakademin), Hermann Stefánsson (professor på kungliga musikhögskolan och klarinettist i kungliga filharmonikerna).

Läs mer
Bild på Frans Helmerson

Mästarkurs i cello med prof. Frans Helmerson

Vill du lära dig av en mästare? Under tre tillfällen på ett läsår har du som cellist möjligheten att gå en kurs med professor Frans Helmerson som lärare.

Läs mer

Mästarkurs i violin med Ulf Wallin

Vill du lära dig av en mästare? Under fyra tillfällen på ett läsår har du som violinist möjligheten att gå en kurs med professor Ulf Wallin som lärare.

Läs mer

Mästarkurser